11 Ekim 2009 Pazar

Hedef: Mükemmel ağız sağlığı


Herkese uzuuunn hattaa coook uzun aradan sonra merhabalar :) okulum bittikten sonra tatil rehaveti sonra okulun başlaması sebebiyle pek takı yapmıyorum hatta dogrusu hiç takı yapmıyorum :S Yeniden yazmamı saglayan şey ise: Fikri Muhim Agızdan agıza reklamı saglayan pazarlama ajansı. Uzman oldugunuz konular hakkındaki etkinlikleri size bildirir eger siz kabul ederseniz de gönderdikleri paketleri test edip onla ilgili yorumlarınızı ve tecrübelerinizi içeren bir rapor yazmanızı ister.

Benim ilk etkinliğim ögrenimiminle alakalı olarak Colgate'in katkılarıyla düzenlenen Ağiz Saglığı Haftaları etkinliği(Bu etkinlik 1- 31 Ekim tarihleri arasında geçerli)

Bu etkinlikte size en yakın diş hekiminden randevu alıp, diş hekimine agız kontrolünüzü yaptırmak üzere gidiyorsunuz.Tamamen ücretsiz olarak agız muayeneniz yapılıyor. Ve size hediye olarak Colgate diş macunu ve Colgate diş firçası hediye ediliyor.

Bu etkinlikle ilgili ayrıntılı bilgi almak isterseniz: http://www.agizsagligihaftalari.com/ tıklayabilirsiniz, en yakın diş hekiminizi bulmak için de diş hekimleri listesini tıklayabilirsiniz.

Böyle güzel etkinliklerin her sene olması dileğiyle, küçük ama önemli bir adım olduğunu düşünüyorum. Ben de bir diş hekimliği öğrencisi olduğum için bu tür etkinliklere özel ilgi duymaktayım. Bu arada Fikri Mühim'in bana etkinlik kapsamında gönderdiği ürünler var bunları bir sonraki postumda yayımlayacagım. Ayrıca bana en yakın diş hekiminden randevu aldım Dt. Ebru İspirgil'den bu akşam gidecegim onla ilgili olarak da tecrübelerimi yazacagım . Umarım etlinliğe katılırsınız sevgiler:)

Bu arada fikrimuhim üyesi olmak isteyen arkadaşlarım zgr.br2008@gmail.com adresine mail atarlarsa davetiye gönderebilirim.

4 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

BLOGGER TEMA'sı istemişsin benden canım sıra gelince haber veririm ok sevgiler

ebrugzo dedi ki...

tmm ablacım teşkkürler benden de sevgiler:)

mine dedi ki...

kendimden şikayetçiyim , ağız sağlığıma önem vermediğim için
daha dikkatli olmalı diye diye
gene dişçiye : =)))

Yasemin dedi ki...

Harika... Paylaşımlarınız için teşekkürler...:)